Arap
kebabı nasıl yapılır ? Güzel şehrimden muhteşem bir lezzeti daha sizlerin beğenisine sunuyoruz, Arap Kebabı tarifi, az biraz sizi yoracak ama ancak ortaya
çıkan lezzet muhteşemdir, sizler için özel olarak hazırladığımız Arap kebabı tarifi, Damaklarınız lezzetten çatliyacak daha önce
tatma fırsatı bulamadıysanız şiddet tavsiye ediyorum.
Arap Kebabı tarifi malzemeleri:
• 500 g kıyma
• 250 g taze kırmızı biber
• 3 orta boy soğan
• 500 g domates
• 1 tatlı kaşığı salça
• 1 demet maydanoz
• Margarin
• Tuz
• Karabiber
Arap kebabı yapılışı:
Kıymayı
bir tencere içinde, hafif ateşte suyu çekilinceye kadar kavurun. Yağını ve
tuzunu arzunuza göre ilave edin. Jülyen doğranmış soğan ve biberleri kıymaya
karıştırarak hafifçe ölmelerini sağlayın. Kabukları soyulmuş ve küçük doğranmış
domatesleri ve salçayı ilave ederek karıştırın. Orta ateşte pişmeye bırakın. Piştikten
sonra üzerine karabiberi serpiştirin. Servis sırasında ince kıyılmış
maydanozları üzerine serpin.
Güzel paylaşım için teşekkür ederim kolayca yaptık
YanıtlaSil