En çok izlenen 7 film

Sizlere vakit bulduğunuzda en çok izlenen filmler hakkında bir blog yazmak istedim. Yemeklerinizi hazırlarken aynı zamanda izlemek istediğiniz filmler arasında yok ise mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. İşte size dünya genelinde en çok izlenen filmlerden bazıları:




Avengers: Endgame (2019): 2.798 milyar dolar hasılatla tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi olan Avengers: Endgame, Marvel Sinematik Evreni'nin son bölümüdür. Film, Avengers'ın Thanos'u yenmek için son bir görevde bir araya gelmesini konu alır.


Avatar (2009): James Cameron'un yönettiği Avatar, Pandora gezegenindeki Na'vi kabilesinin hikayesini anlatır. Film, 2.79 milyar dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan ikinci filmidir.


 

Titanic (1997): James Cameron'un yönettiği Titanic, 2.19 milyar dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en üçüncü en yüksek hasılat yapan filmidir. Film, gerçek bir hikayeden esinlenerek, zengin bir kadın ve fakir bir adam arasındaki aşkı anlatır.


 

Star Wars: The Force Awakens (2015): J.J. Abrams'ın yönettiği Star Wars: The Force Awakens, 2.06 milyar dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan dördüncü filmidir. Film, Star Wars serisinin yedinci bölümüdür ve yeni bir nesil karakterleri tanıtır.

 


Avengers: Infinity War (2018): Joe ve Anthony Russo'nun yönettiği Avengers: Infinity War, 2.04 milyar dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan beşinci filmidir. Film, Thanos'un sonsuzluk taşlarını toplama planını konu alır.


 

Jurassic World (2015): Colin Trevorrow'un yönettiği Jurassic World, 1.67 milyar dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan altıncı filmidir. Film, Jurassic Park serisine bir devam niteliği taşır ve dinozorların modern dünyada yeniden canlanmasını konu alır.

 

The Lion King (2019): Jon Favreau'nun yönettiği The Lion King, 1.65 milyar dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan animasyon filmidir. Film, animasyon filmi klasik The Lion King'in canlı aksiyon versiyonudur.

 

Bu filmler, tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasında yer almaktadır. Bu filmleri izleyerek, sinema tarihindeki önemli yapıtları keşfedebilirsiniz.


Bu yazı hatayyemektariflerim grubunca yazılmıştır...

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad